Controller

EyeOn is op zoek naar een parttime business controller die ons twee dagen (16 uur) per week komt versterken. Ben jij sterk in transparante P&L reporting, controle op financiële administratie, margin management en wil je vanuit Aarle-Rixtel werken bij een organisatie met kantoren in Nederland, België en Zwitserland? Dan kan dit een interessante rol voor je zijn.

Jouw rol als business controller

Op dit moment worden de activiteiten die bij deze rol horen uitgevoerd door de financieel verantwoordelijke van de EyeOn Group, waarbij hij administratief ondersteund wordt door een administratief medewerkster. Vanwege de groei van EyeOn zijn we op zoek naar een business controller die deze taken gaat overnemen.

In jouw nieuwe rol rapporteer jij op maandelijks en op kwartaalbasis de financiële status van EyeOn International. Door jouw grondige analyse is meteen helder waar het bedrijf staat ten opzichte van budget en welke aandachtsgebieden er zijn: EyeOn streeft een heldere en transparante P&L na. Je valideert daarnaast verkoopfacturen, richt de financiële adminstratie opnieuw in, controleert de administratie en de jaarrekeningen. Ook valideer je verkooptarieven ten opzichte van de normtarieven en voer je gesprekken met budgethouders en accountmanagement.

Kom je bij EyeOn werken dan word je onderdeel van een club van 60 hoogopgeleide mensen met een absolute passie binnen hun niche van supply chain planning. De sfeer is informeel, autonomie in het werk is hoog en er heerst bij ons een echte no-nonsense cultuur.
Je komt te werken op een prachtige locatie: Kasteel Croy in Aarle-Rixtel. De lunch wordt verzorgd door ons en geregeld is er een event om ook buiten het werk iets leuks te doen met elkaar.

Verantwoordelijkheden

 • Je gaat de financiële administratie herinrichten
 • In gesprek gaan met budgethouders over budget en actuals YTD
 • Het verzorgen van maandelijkse financiële rapportages
 • Zorgen voor eenvoudige stuurmodellen en meer financiële transparantie
 • Het begeleiden van de verandering in BV structuren
 • Margin management
 • Working location: Aarle-Rixtel

Profiel van kandidaat

 • Je brengt ruim voldoende ervaring mee als business controller, unit controller of corporate controller, of vergelijkbaar;
 • Je hebt business sense. Met andere woorden weet je financiële gegevens makkelijk door te vertalen naar onze dagelijkse operatie;
 • Je bent flexibel en twee dagen per week beschikbaar. Dit mag ook verdeeld worden over meerdere dagen;
 • Binnen EyeOn is de business language Engels. Dit is voor jou geen probleem;

Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met bart.geerts@eyeon.nl of telefonisch via: 06 83 34 01 07

EyeOn is een consultancybureau dat binnen Europa actief is binnen planning and forecasting. Bekijk voor meer informatie onze corporate site.

Apply for this vacancy

Use the form below to apply for this vacancy.

[recaptcha]